disciplina

Disciplina, kaip sulieknėti ir pakeisti viską iš esmės

Šitas straipsnis apie psichologiją, discipliną ir svorio metimą, ko iš tikro reikia, kad turėtumėte tokį kūną, kokio visada norėjote ar svajojote turėti. Ar užtenka tik disciplinos ? ar reikia žinių, motyvacijos ? gero plano ?
Daug kas sako numesi svorį, kai nustosi ėsti, toks pasakymas yra teisingas, tačiau šis neišmokina planuotis mitybos arba nenurodo, kur daromos mitybos planavimo klaidos.
Vakar man parašė buvusi klientė – “tu man vienintelis padėjai numesti svorį ir atvėrei akis, kaip reikia planuotis mitybą, o tiek išbandžiau” asmeniškai džiaugiuosi dėl šio žmogaus pasiekimų.
Taip pat, dėl šio priežasties matau, kad Lietuvoje trūksta švietimo, kaip iš tikro reikia numesti svorį ir kur yra tiesa, nes jugi kas antras yra mitybos ekspertas, pabaigęs 2 savaičių mitybos kursus. Nuliūdinsiu, per dvi savaites niekas negali tapti mitybos ekspertu, todėl negali duotu jokių mitybos patarimų, popieriaus lapas nieko nereiškia, pažįstų gydytojų, dietologų ir kitų specialistų, kurie nėra geri….. Nors geriau pirkti mitybos planą iš dietologo, negu iš santechniko.
Taigi, būsite sėkmingi, jeigu išmoksite planuotis mitybą, suprasite, kas yra kalorijų ir maistinių medžiagų balansas. Daugelis kitų lieknėjimo būdų jums bus nesėkmingi, nes paprasčiausiai nesuprasite esmės arba šie nebus efektyvūs metant svorį.
Kai jau supratote, ko reikia svorio metimui. Tada jums reikia išmokti kontroliuoti save, būti psichologiskai stipriu žmogumi. Jums reikia DISCIPLINOS. Disciplina – tų pačių dalykų darymas diena iš dienos, suprantant, kad svorio metimas nėra nuobodus, kai valgote mėgstamą maistą, užtenka valgyti skanų maistą, kuris jums patinka.
Taip pat, jums reikia TEISINGŲ SPRENDIMŲ, prieš valgant, einant į miestą ir priimant sprendimą, turite pagalvoti, o ką pasirinktų Mantas ar kitas gerai atrodantis žmogus, kad nepakenktų savo kūnui ir pasiektų savo tikslą.
Suprantant, kad alkis, motyvuoja valgyti, galite priimti sprendimą, ką valgyti: sveikai ar nesveikai, bet skaniai. Taip prisiimame riziką, kad galime priaugti papildomų kilogramų. Ir jeigu nedarote kitų gretutinių – balansuojančių sprendimų, pavyzdžiui, nesportuojate ir nuolat leidžiate sau valgyti nesveiką, riebų maistą turite pasekmę: sustorėjate, o ilgalaikėje perspektyvoje galbūt ir susergate. Tai objektyvi tiesa – faktas. Noras valgyti nesveiką maistą atnešė PASEKMES.
O jeigu rūkydami, gerdami, sveikatai padarėte dar daugiau neatstatomos žalos – nuo jos irgi niekur negalite pabėgti, negalite ištaisyti ir pakeisti. Bet čia ir dabar galit pabūti momente, priimti sprendimą pokyčiams ir nuspręsti, ką padarysite dabar, kad pagerintumėte dabartinę savo būklę.
Ar iš šio straipsnio supratote tris pagrindinius dalykus, ko reikia, kad sėkmingai sulieknėtumėte? PRIMINSIU: disciplinos, teisingų prendimų, žinių apie kcal ir maistinių medžiagų balansą.
O naujų maisto gamybos idėjų galite rasti naujoje 21 dienos svorio metimo programoje. Programoje yra pateiktas 21 dienos mitybos planas, su apskaičiuotomis kcal ir maistinėmis medžiagomis, todėl planas padės turėti daugiau disciplinos, nes disciplina yra BŪTINA. Taip pat, žinosite, ką tiksliai turite daryti ir valgyti, kad svorį numestumėte efektyviai ir saugiai. Plius knygelėje yra pateikta kitų labai anudingų patarimų, kurie padeda praktiškai.
Šiandien mitybos programai taikoma 43 % nuolaida, paskubėkite, nes akcijos laikas ribotas. Spauskite ant nuorodos ir užsisakykite paslaugą: greito svorio metimo receptų knyga.
O jeigu norite individualios pagalbos planuojantis mitybos, galime padirbėti individualiai, išmoksite planuotis mitybą visam gyvenimu ir galėsite valgyti tokį maistą, kokį visada norėjote. Spauskite ant nuorodos, pradėkite pokyčius jau šiandien: individualus mitybos planas (mentorystė).

Palikti komentarą

Susiję Straipsniai

Prenumeruokite Naujienlaiškį

Kiekvieną savaitę nauji pasiūlymai ir planai

Ačiū, kad prenumeravote naujienlaiškį.
Įvyko klaida. Prašau pabandyti dar kartą.

Naujausi Receptai